Söker du bra städhjälp – skapa mer tid för dans?

Städhjälp i hemmet eller på kontoretVilken är den aktivitet vi alla drar oss för i vardagen? Svaret hittar du nog hos majoriteten av befolkningen; städning. Men det behöver inte längre vara ett ångestfyllt moment. Hos Rönnäng Industritjänst finner du all den städhjälp du kan tänkas behöva. Oavsett om du är privatperson eller företag kan de erbjuda en lösning på detta bekymmer. Du kan välja hem och kontorsstädning samt alternativ som fasadputs och klottersanering. Företaget är kvalitet och miljöcertifierat och strävar efter att ta största möjliga hänsyn till vår miljö vilket gör dem till ett förstahandsval. På hemsidan begär du en gratis offert och får inom 24 timmar svar på dina önskemål.

Rönnäng Industritjänst AB – din städpartner i Bohuslän

Hos www.ronnangindustritjanst.se får du en lättöverskådlig guide över de städtjänster som erbjuds. På deras hemsida kan du även begära en kostnadsfri offert som besvaras inom 24 timmar. Rönnäng Industritjänst vänder sig till dig som privatperson eller företag i Bohuslän som vill ha en trogen städpartner att förlita dig på. Utöver fönsterputsning och vanlig kontors- och hemstädning kan du få kontinuerlig hjälp med industristädning och fasadputsning. När det är dags för flytt erbjuds även flyttstädning vilket vi alla vet underlättar något enormt. Valet är ditt och du kan tryggt luta dig tillbaka med vetskapen om att dina städbehov blir väl tillgodosedda.